Billy

do 18 jan t/m wo 24 jan

Buikspreker Gerard de Groot (Bruno vanden Broeke) vormt samen met zijn hondsbrutale pop Billy al 20 jaar een heel populair theaterduo. Zonder moeite spelen ze de grootste zalen vol en behoren ze tot de top van het vaderlandse cabaret. Maar buiten het toneel botert het niet meer zo tussen beiden. Billy is zeer dominant en is geleidelijk aan ook het privéleven van Gerard helemaal gaan bepalen. Gerard is het zat; hij heeft geen lol meer in de optredens en zelfs niet meer in het leven. Maar hoe het anders moet weet hij ook niet.

Wanneer Gerard verliefd wordt op de zorgzame verpleegster Merel (Christine de Groot), valt Billy op hetzelfde moment als een blok voor de sexy voetbalvrouw Belinda (Ellen Parren). En weer haal Billy zijn gelijk. Gerard beseft nu dat hij echt in actie moet komen, wil hij nog enige regie over zijn eigen leven houden.

Het regiedebuut van cabaretier Theo Maassen kan niet anders dan een scherpe komedie zijn. Met ook nog een aantal prominente collega’s die hun opwachting maken.