Blues Jamsessie voor wie durft

vr 15 jun t/m vr 15 jun

De derde vrijdag van de maand, 15 juni, is het weer tijd voor de maandelijkse Blues Jamsessie bij Jazzpodium DJS. De laatste bovendien voor de zomerstop. Blues, jammen, gezellige mensen, drank en dansen op deze vaste bluesavond. Bedoeld voor iedereen die op ons gezellige podium zijn of haar muzikale kunsten wil vertonen. Zoals altijd staat ook deze sessie weer onder leiding van de huis-sessieband Zorrow. Tevens zal Zorrow de avond openen en afsluiten met herkenbare jaren 70- en 80-tunes.
Iedereen die ‘de blues heeft’ en dat wil laten horen, kan en mag meedoen. Een backline is aanwezig, dus drumstel, Hammondorgel, piano, zanginstallatie, gitaarversterkers en basversterker kun je rustig thuislaten. Wie het podium op wil, melde zich bij binnenkomst bij Ton Pluijmert, zanger en toetsenman van Zorrow.

Datum: vrijdag 15 juni 2018
Plaats: Jazzpodium DJS
Adres: Grotekerksplein 1
Deur open 22:00 uur / Aanvang: 22.30 uur
Entree: gratis

www.jazzpodiumdjs.nl

Elke derde vrijdag van de maand is het Blues Jamsessie bij Jazzpodium DJS. Drumstel, Hammondorgel, piano, zanginstallatie, gitaar- en basversterker staan klaar voor wie ‘de blues heeft’ en dat wil laten horen. Sessieband Zorrow leidt de jam en omlijst de avond met catchy tunes. Meedoen? Meld je bij binnenkomst bij Zorrow-toetsenist Ton Pluijmert.

Blues Jamsessie: Tijd voor blues, bier, dansen en jammen! Wil je meedoen? Meld je dan bij binnenkomst bij Ton Pluijmert; zanger-toetsenist van sessieband Zorrow.