City Art Fair

zo 8 jul t/m zo 8 jul

Kunstpaardje, fantasievogels en insecten op de City Art Fair

Op zondag 8 juli vindt in de Dordtse binnenstad weer Dordtse kunstevenement City Art Fair plaats. Tussen 10:00 en 17:00 uur kunnen bezoekers op de Voorstraat, bij het Scheffersplein, terecht om allerlei vormen van kunst te bekijken en kopen.

City Art Fair is een kunstexpositie in de open lucht en is gratis toegankelijk. Er worden kunstwerken getoond in allerlei soorten en disciplines, waaronder: schilderijen in verschillende stijlen en technieken, keramiek, air-brush en acrylverf, Paper-art, bijzondere sieraden, speksteen beelden, zeefdrukken, textielkunst en beelden van papiermaché. Het aanbod is dus divers. Dit kunstevenement is daarom een bezoekje waard, zeker tegen de achtergrond van de historische binnenstad, de gezellige restaurants en terrassen.

Kunstpaardje
Twee kunstenaars die aan de City Art Fair meedoen zijn Nico van Oudheusden, met fantasievogels en insecten, gemaakt van allerlei soorten bestek en Nicolien Fier, met Paper-Art products.

Op de City Art Fair is er ook live-muziek en loopt een kunstpaardje rond met daarop een beeldschone dame die oud-Hollandse liedjes live voor haar publiek zingt. Zij rijdt gezellig rond op haar paardje en zingt welbekende liedjes van o.a. Willeke Alberti & Wim Sonneveld.