Dutch Jazz: Licks & Brains featuring Amber Nijman

za 12 mei t/m za 12 mei

Zaterdag 12 mei is er een podiumvullend concert in Jazzpodium DJS van big band Licks & Brains featuring Amber Nijman met nieuw repertoire en met een aantal Earth, Wind & Fire-arrangementen die je van je kruk blazen.

Amber Nijman (1992) zingt veel in de internationale jazz- en latin-scene. Ze is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen om jazz met latin te combineren. Daarom ging ze graag in op de uitnodiging van Licks & Brains om samen te werken.
Sounds en grooves, daar gaat het om bij Licks & Brains, een negentien man sterke big band die jazz, funk, soul, dance, hip-hop en latin weet te mengen tot een verfrissende mix van dansbare nu-jazz. Muzikaal leider is altsaxofonist Rolf Delfos, bekend van onder meer het Artvark Saxophone Quartet, The Houdinis en de Jazzinvaders. De band heeft recent getourd door China en speelt regelmatig met topartiesten als Anton Goudsmit en Benjamin Herman.
Deze avond zal ook in het teken staan van een aantal lekkere Earth, Wind & Fire-arrangementen, geschreven door Ilja Reijngoud.

Datum: zaterdag 12 mei 2018
Plaats: Jazzpodium DJS
Adres: Grotekerksplein 1
Deur open: 21.30 uur / Aanvang: 22.00 uur
Entree: € 8,- / leden en jongeren tot 25 jaar: € 4,-

www.jazzpodiumdjs.nl

De negentien man sterke big band Licks & Brains en de internationaal opererende jazz- en latin-zangeres Amber Nijman blazen je samen van je kruk af met lekker nieuw repertoire en een aantal Earth, Wind & Fire-arrangementen van de hand van Ilja Reijngoud. Alle ingrediënten voor een heerlijk avondje zijn aanwezig!

Dutch Jazz – Licks & Brains featuring Amber Nijman: top big band met klasse latin/jazz-zangeres