Eva van Pelt – Hier, concert voor één

za 12 mei t/m za 12 mei

Onverwachte verrassingsact

Eva creëert een bijzonder moment van intimiteit met muziek.

Wat gebeurt er wanneer Eva van Pelt en publiek als individuen tegenover elkaar zitten? Als je een klein en intiem moment van muziek deelt met iemand die je niet kent? Is deze directe, persoonlijke aandacht een liefdevol cadeau, of is het juist heel confronterend en gevaarlijk?

Bij ‘Hier’ draait het erom dat moment van daadwerkelijk contact te creëren. Eva van Pelt speelt met ‘Hier’ voor één enkele bezoeker. Je treedt binnen in een bijzondere ruimte, waar je tegenover Eva plaatsneemt. Zij stelt vragen: wat kom je doen? Ben je alleen? Hoe was je dag tot dusver? Daarna volgt er een minuut waarin jullie elkaar in de ogen kijken. En dan speel ik een nummer voor je, in de unieke uitvoering die ontstaat uit ons contact en aansluit op wat ik in dat gedeelde moment over je te weten bent gekomen, of gevoeld heb.

De Brabantse zangeres, songwriter en theatermaker brengt grote en kleine emoties op het podium, met een dwarsheid en frisse eigenzinnigheid die beurtelings schuurt en ontroert. ‘Hier’ wordt opgezet in samenspraak met De Nieuwe Oost.

Durf jij plaats te nemen tegenover Eva?
Ketel 1 – Energiehuis