Finissage weekend kunstenaars Dordt Yart

vr 20 jul t/m zo 22 jul

Afgelopen tweeënhalve maand werkten twaalf kunstenaars bij DordtYart. Ze verplaatsen hun studio tijdelijk naar de hal en er is geëxperimenteerd met materialen, geluid verzameld, gezaagd, geprojecteerd, geboord, gedanst, gezongen, gips gegoten, keramiek gestookt en zoveel meer. Mooie ontmoetingen en gesprekken vonden plaats, onderzoeken zijn gevorderd en nieuwe werken zijn ontstaan. Nog maar twee weken is deze werkzame energie aanwezig in de hal.

In het laatste weekend van het eerste deel van het seizoen ontvangen wij u graag met deze bijzondere groep kunstenaars: Sander Breure & Witte van Hulzen, Kim Habers & Yvon Ariese, Edwin van der Heide, Inti Hernandez, Jan Kees van Kampen, Femke Schaap & Sjerk Timmer, Marloes van Son, Julien Thomas en Bram Vreven. Van 20 t/m 22 juli zijn wij open, met op zondag een speciaal finissage lunch en programma:

Finissageweekend DordtYart
20 juli, 11.00 – 23.00 uur
21 & 22 juli, 11.00 – 18.00 uur

20 juli, 20.00 uur: presentaties Bram Vreven, Kim Habers en Yvon Ariese over hun experimenten en onderzoeken van de afgelopen drie maanden. Na zonsondergang is het nog één keer mogelijk om het werk van Femke Schaap en Sjerk Timmer op het buitenterrein te ervaren.

22 juli, 13.00 uur: feestelijke lunch met de kunstenaars als afsluiting van de werkperiode. Opgeven voor deze lunch kan via info@dordtyart.nl.

22 juli, 15.00 uur: finissage met performances van Marloes van Son en Jan Kees van Kampen.

Na 22 juli sluit de hal voor een maand en openen we de deuren op 1 september weer met een nieuwe tentoonstelling: Science of Sound. Een tentoonstelling waarbij de hal weer wordt gevuld met geluidsgolven. De tentoonstelling loopt van 1 september t/m 7 oktober (vrijdag t/m zondag, 11.00 – 17.00 uur)