Finissage weekend van de kunstenaars

vr 20 jul t/m zo 22 jul

20, 21 & 22 JULI, 11.00 – 17.00 UUR
In dit finissage weekend zijn de studio’s van de kunstenaars open en tonen ze hun experimenten en onderzoeken van de afgelopen drie maanden. Daarnaast worden er presentaties gegeven door verschillende kunstenaars. Een weekend om niet te missen!

20 juli
Een dag en avond lang DordtYart: onze kok Deborah kookt om 18.30 uur een mooie maaltijd waarna drie kunstenaars een korte presentatie geven over hun werk. U kunt zich aanmelden voor de maaltijd via info@dordtyart.nl

18.30 uur, maaltijd DordtYart
Diner bij DordtYart, aanmelden via info@dordtyart.nl
€20,- incl. een consumptie en de presentaties

20.00 uur, presentaties Kim Habers, Yvon Ariese en Bram Vreven
Drie kunstenaars geven een presentatie over hun residency van afgelopen drie maanden bij DordtYart. Drie verschillende kunstenaars met drie verschillende materiaalonderzoeken uiteenlopend van gips en papier tot geluid. Hoe hebben Kim Habers, Yvon Ariese en Bram Vreven de afgelopen maanden gewerkt?
toegang €5,00 (seizoen- en vriendenkaarthouders gratis)

22 juli
De finissage van het eerste deel van het DortdYart seizoen. Het belooft een bijzondere middag te worden waarbij de kunstenaars aanwezig zijn en twee verschillende performances plaatvinden: een performance van kunstenaar Marloes van Son en een concert van Jan Kees van Kampen. Houd de website in de gaten voor meer informatie over de exacte tijden.