Hoe word ik een DJ?

zo 27 mei t/m zo 27 mei

In samenwerking met de MuseumJeugdUniversiteit organiseert het Nationaal Onderwijsmuseum colleges voor kinderen. Op een speelse manier kunnen kinderen kennismaken met bijzondere beroepen en ontdekken wat daarbij komt kijken. In de voorjaarsreeks ‘Van DJ tot straatvoetballer’ ontdek je de beroepen: DJ, politiehondentrainer, straatvoetballer en taxidermist.

Op zondag 27 mei vertelt Arthur Meenks over zijn werk als DJ! Disk Jockeys vind je aan het werk op zowel kleine feestjes als de grootste muziekfestivals. Maar wat komt er nu eigenlijk allemaal bij kijken als je DJ wilt worden? En wat is het verschil tussen een ‘dropmix’ en een ‘beatmix’? DJ Arthur Meenks geeft in dit college antwoord op deze vragen en laat jou de heartbeat van een DJ horen.

Aanmelden
Via de website van de MuseumJeugdUniversiteit kun je je aanmelden voor de gehele reeks. Deelnamekosten zijn €20,- per kind voor vier colleges. Wil je je aanmelden voor een los college uit de reeks? Dat kan telefonisch via het Onderwijsmuseum, deelnamekosten voor een los college is €5,- per kind. Kijk in de activiteitenagenda voor informatie over de verschillende colleges of op de website van de MuseumJeugdUniversiteit.