Homegrown: Acoustic Sunday

zo 13 mei t/m zo 13 mei

Jazzpodium DJS presenteert onder het kopje Homegrown maandelijks een lokale band die bezig is met jazz, soul, blues of wereldmuziek. Elke derde zondagmiddag van de maand goede muziek uit de regio. Op zondag 13 mei spelen de akoestische acts Met z’n 3en en Never Enough onder de noemer Acoustic Sunday.

Na jarenlang rocken, bangen en beuken vonden de heren van Met z’n 3en het eens tijd worden om mooie liedjes te gaan spelen. De Dordtse podiumdieren Harry, Edwin en Elroy gooien drie gitaren en drie stemmen in de strijd. Songs van bijvoorbeld Seal, John Hiatt en Fleetwood Mac worden uitgepakt, ingepakt en aangepakt. Het publiek geniet van mooie koortjes en 18 snaren en kan luisteren, zwijmelen, meeneuriën of zelfs -zingen.

Never Enough bestaat uit de door de wol geverfde zangeressen Antoinette, Debbie en Margot, waarvan er twee meerdere instrumenten bespelen. Zij vonden elkaar in de Dordtse muzikantenscene en hebben een repertoire opgebouwd vol ‘guilty pleasures’; liedjes die niet altijd de hoge cultuur vertegenwoordigen, maar waar de bandleden óh zo’n zwak voor hebben. Ook hier mooie meerstemmige zang, begeleid op gitaar, bas en percussie.

Homegrown brengt iedere derde zondag van de maand een live programmering van regionale talenten. Zowel jong talent als gerenommeerde musici krijgen de ruimte in deze serie middagconcerten. Geniet in een intieme sfeer van een avontuurlijke programmering.

Datum: zondag 13 mei 2018
Plaats: Jazzpodium DJS
Adres: Grotekerksplein 1
Deur open: 14.30 uur / Aanvang: 15.00 uur
Entree: gratis

www.jazzpodiumdjs.nl

Twee Dordtse supertrio’s met mooie en bekende songs, meerstemmige zang en subtiele instrumentale begeleiding zorgen voor een Acoustic Sunday, soms met meezingpotentieel. Antoinette, Debbie en Margot zijn Never Enough. En of dat nog niet genoeg is, doen Harry, Edwin en Elroy hun zoetgevooisde ding als Met z’n 3en.

Homegrown – Acoustic Sunday: twee Dordtse trio’s (m/v) zingen en spelen mooie bekende songs