Laatste maand residency kunstenaars

vr 29 jun t/m zo 1 jul

29, 30 JUNI & 1 JULI, 11.00 – 17.00 UUR
Kunstenaars gaan de laatste maand in van hun residency bij DordtYart. In dit weekend kunt u alle experimenten en onderzoeken zien, zijn de kunstenaars aanwezig en hebben we een speciaal programma samengesteld:

30 juni
Op deze laatste dag in juni kunt u een avond lang genieten van DordtYart. Onze kok Deborah kookt om 18.30 uur een mooie maaltijd waarna drie kunstenaars een korte presentatie geven over hun werk. U kunt zich aanmelden voor de maaltijd via info@dordtyart.nl

18.30 uur, maaltijd DordtYart
Diner bij DordtYart, aanmelden via info@dordtyart.nl
€20,- incl. een consumptie en de presentaties

20.00 uur – 22.00 uur, presentaties kunstenaars
Presentatie Jan Kees van Kampen, Edwin van der Heide en zodra de zon onder begint te gaan door Femke Schaap.
toegang €5,00 (seizoen- en vriendenkaarthouders gratis)

1 juli, 11.00 – 15.00 uur, workshop Marloes van Son
Op deze zondagmiddag geeft kunstenaar, muzikant en instrumentenmaker Marloes van Son een workshop waarbij u de beginselen leert van het bouwen van uw eigen instrument. Door deze workshop leert u niet alleen de binnenkant van de werken van Marloes kennen, maar zult u ook solderen, elektronische circuits bouwen en zult u uiteindelijk uw eigen bouwsel kunnen bespelen. Voor beginners en gevorderden (leeftijd vanaf 12 tot 100 jaar). Aanmelden via info@dordtyart.nl. Wees er op tijd bij want er is beperkt plek.
€25,- inclusief materiaal en lunch

1 juli, 15.00 uur, presentatie Inti Hernandez
Kunstenaar Inti Hernandez plaatste bij DordtYart zijn werk Encounter, first Variation en een aantal van zijn bijzondere schaalmodellen. Bij DordtYart werkt hij aan een heel nieuw werk. Om 15.00 uur geeft Inti een presentatie over zijn werk.
toegang €5,00 (seizoen- en vriendenkaarthouders gratis)