Ladies Night: Mamma Mia! Here We Go Again

wo 18 jul t/m wo 18 jul

Gezellige filmavond met ‘de meiden’: komedie, cocktail bar, bites & live muziek! Zing, dans, lach en wordt opnieuw verliefd met het feel-good film event van deze zomer: Mamma Mia! Here We Go Again

Tien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie nodigen we je uit om terug te keren naar het magische Griekse eiland Kalokairi. De sterrencast van weleer, met o.a. Amanda Seyfried als Sophie, Oscarwinnares Meryl Streep als haar moeder Donna en Pierce BrosnanStellan Skarsgard en Colin Firth  die opnieuw Sam, Bill en Harry spelen, beleeft fijne tijden in een geheel nieuwe musical vol ABBA-liedjes. We ontdekken o.a. hoe de relaties vroeger tot stand zijn gekomen. En natuurlijk maken nieuwe personages hun opwachting, zoals Lily James (Guernsey Literary Society, Baby Driver) en Cher, in de rol van tante Ruby.

Het is lekker zomer en daarom creëren we een cocktail bar op ons terras. Het eerste rondje zit uiteraard bij de prijs in, net als lekkere bites en uiteraard pop corn. Er is live-muziek (dansen is een optie) en er zijn goodies. Iedereen gaat met een leuk presentje naar huis. Het wordt een vrolijke en sfeervolle zomeravond.

De prijs van het Ladies Night arrangement is 15,00 euro. Strippenkaart en Cineville betalen een supplement van 5 euro.  Boek tickets online of reserveer telefonisch via 078-7200777.