Lepeltje Lepeltje

do 10 mei t/m zo 13 mei

Dordrecht viert Hemelvaartsweekend én Moederdag op Lepeltje Lepeltje. Van donderdag 10 tot en met zondag 13 mei versiert Lepeltje Lepeltje het Weizigtpark met mobiele keukens én een breed muzikaal programma. De grote mensen genieten van ambachtelijk gemaakte producten, en de allerkleinsten van een rijk gevuld kinderprogramma. Daarnaast struint men over de mooie-spullen-markt. De toegang is uiteraard gratis. Lepeltje Lepeltje is het beste recept voor een heerlijk weekend in het park.

ETEN
De culturele en culinaire genieters van Dordrecht kunnen hun geluk niet op. Lepeltje Lepeltje creëert een enorm palet aan smaken, geuren en tonen. De mobiele keukens presenteren eigenzinnige gerechten en klassieke recepten. Onder het genot van een heerlijk wijntje of lekker speciaalbiertje is de ervaring compleet.

MUZIEK
Een kleurrijk podium prijkt in het midden van het park, waar bands en DJ’s spelen voor hongerig publiek. Er gaat genoten worden van o.a. zwoele liedjes, ritmische deuntjes en dansbare platen: voor iedere smaak wat wils.

MARKT
In samenwerking met de dames van Winkels op Wielen organiseert Lepeltje Lepeltje een markt met mooie spullen. Op deze markt worden (vintage) spullen, kleding, zelfgemaakte kunst, pareltjes voor je interieur en ambachtelijk streekproducten aangeboden.

KINDEREN
Voor de allerjongsten is er genoeg te doen in het Weizigtpark tijdens Lepeltje Lepeltje. Een speciaal samengesteld kinderprogramma gevuld met optredens van theatermakers, workshops én knutselopdrachten houden de kids zoet.

MEEDOEN?
Lepeltje Lepeltje staat open voor alle leuke ideeën. Wil jij Dordrecht kennis laten maken met de smaaksensatie van jouw gerechten? Heb je een webwinkel met toffe spullen en wil jij het ook eens fysiek aan de man brengen? Of maak jij toffe muziek die jij met iedereen wil delen? Meld je aan via www.lepeltje-lepeltje.com/dordrecht

LEPELTJE LEPELTJE DORDRECHT
Donderdag 10 tot en met 13 mei: Hemelvaartweekend
Donderdag: 12:00 – 23:00
Vrijdag: 12:00 – 00:00
Zaterdag: 12:00 – 00:00
Zondag: 12:00 – 22:00
Weizigtpark, Dordrecht
www.lepeltje-lepeltje.com/dordrecht