Musical Evita – Brigitte Heitzer, René van Kooten e.a.

di 8 jan t/m do 10 jan

Koop nu alvast de mooiste plaatsen voor de musicaltopper Evita. In de Grote Zaal van Kunstmin zit je bovenop het spektakel en beleef je de musical van dichtbij. Brigitte Heitzer speelt, samen met onder meer René van Kooten als Che Guevara, in seizoen 2018-2019 de hoofdrol in de legendarische musical Evita. Eerder schitterden Vera Mann en Pia Douwes in de titelrol. In 2007 kreeg de musical een nieuwe opleving door het televisieprogramma Op zoek naar Evita.

In een tijd waarin we leven met machtige vrouwen als Hillary Clinton, Angela Merkel, Theresa May, Madonna en Claire Underwood, staat in de musical Evita eveneens een vrouw centraal met een niet te stuiten ambitie.

Evita vertelt over een ambitieuze vrouw die als tweederangs actrice de maatschappelijke ladder beklimt en uiteindelijk de machtigste vrouw van Argentinië wordt. Evita is nog steeds omstreden bij de elite maar zij is altijd geliefd gebleven bij het volk. Op jonge leeftijd stierf zij.

De voorstelling wordt begeleid door een negenkoppig live-orkest en het verhaal wordt gespeeld door een geweldige cast met onder andere Brigitte Heitzer, René van Kooten, Marijn Brouwers en Esmée Dekker.