Routebeschrijving

Met het openbaar vervoer
Dordrecht Marketing is gevestigd in Intree Dordrecht, in dit pand is ook de VVV gevestigd,  en ligt op vijf minuten lopen van het centraal station van Dordrecht. Volg vanaf het station de zwarte palen met routeverwijzing.

Met de auto
Vanuit Rotterdam
Neem de A16 richting Breda. Kies bij de Drechttunnel de rechter tunnelbuis. Neem afslag 21 (Dordrecht Centrum) en ga bij de verkeerslichten rechtsaf (Laan der Verenigde Naties). Ga onder het spoor door en daarna links, de Wilgenbos op. De Wilgenbos gaat over in de Spuiboulevard. Volg hierna P-route Veemarkt of Achterom. Intree Dordrecht I VVV ligt schuin tegenover parkeergarage Veemarkt en om de hoek van parkeergarage Achterom.

Vanuit Breda
Neem de A16 richting Rotterdam. Neem afslag 21 (Dordrecht-Centrum) en volg de Laan der Verenigde Naties naar links richting Dordrecht Centrum. Ga onder het spoor door en daarna links, de Wilgenbos op. De Wilgenbos gaat over in de Spuiboulevard. Volg hierna P-route Veemarkt of Achterom. Intree Dordrecht I VVV ligt schuin tegenover parkeergarage Veemarkt en om de hoek van parkeergarage Achterom.

Vanuit Utrecht
Neem bij Gorinchem de A15 richting Rotterdam. Neem afslag 23 (Papendrecht) en ga linksaf de N3 op richting Papendrecht. Neem na 4,5 km de afslag Corridor. Ga linksaf en vervolgens rechtsaf de Krommedijk op. Ga na het spoor direct links de Transvaalstraat in. Volg hierna P-route Veemarkt of Achterom. Intree Dordrecht I VVV ligt schuin tegenover parkeergarage Veemarkt en om de hoek van parkeergarage Achterom.

 
Terug naar de vorige pagina Print