Dordrecht gastheer Hollandia Netwerk-Evenement

Op woensdag 31 januari 2018 is Dordrecht de gastheer van het 60e Holland Netwerk Evenement. De Stichting Promotie Recreatie en Toerisme (PRET) organiseert het evenement voor vertegenwoordigers uit de toeristisch/recreatieve branche, overheid  en pers.

Het thema voor de bijeenkomst in Dordrecht is : “Dordrecht, rijk verleden, prachtige toekomst”.  Deelnemers aan deze dag worden vanaf 15h00 in de middag ontvangen in Intree DordrechtI VVV met aansluitend een drietal keuzes aan het voorprogramma.

De plenaire netwerkbijeenkomst wordt van 17h00 vervolgd in het Dordts Museum met een welkomstwoord door wethouder Piet Sleeking met aansluitend een aantal interessante presentaties. Deze presentaties zijn voor zowel bezoekers als partners uit de stad interessant.

 Programma

17.30 uur - Welkomstwoord door  Piet Sleeking, wethouder binnenstad, cultuur en toerisme van de gemeente Dordrecht.

 17.35 uur - Dordtse musea als basis voor bezoek aan Dordrecht, door Gertjan Schouten, hoofd publiekszaken Dordrechts Museum en Huis Van Gijn.

17.50 uur -  Effectieve marketing: het gaat om het resultaat, door Gerben Baaij, directeur Dordrecht Marketing. Hoe verleidt Dordrecht de bezoeker uit Nederland en België (en een klein beetje daarbuiten)?  

18.05 Nederland Waterland 2018, door Jacqueline Lijs, projectmanager NBTC Holland Marketing.

18.20 uur Gelegenheid voor twee 5 minutenpraatjes. Deelnemers krijgen de gelegenheid om actueel iets over een ontwikkeling bij hun bedrijf of in eigen functie te vertellen. U dient zich hiervoor vooraf aan te melden.

18.30 uur Uitreiking van de  PRET-prijs.

18.35 uur Gelegenheid voor de netwerkborrel, aangeboden door Dordrecht Marketing.

19.30 uur Einde bijeenkomst

Na afloop bestaat de mogelijkheid in het sfeervolle museumrestaurant Art & Dining deel te nemen aan een menu voor € 11,50. Deelname aan het menu is voor eigen rekening.

Aanmelden voor het programma kan via hollandiaNetwerk@rijnland-info.nl, met:

  • opgave van naam en functie;
  • wel/niet deelname aan voorprogramma en welke optie;
  • wel/niet deelname aan het menu.

Meer informatie over het programma en deelname mogelijkheden leest u via de link.

Terug naar het nieuwsoverzicht Print