Dordrecht Marketing presenteert nieuwe evenementenkalender 2013

In 2013 zijn er wederom veel evenementen in Dordrecht. Dordrecht Marketing heeft al deze grote en kleine evenementen weer overzichtelijk op een rij gezet. Aan de kalender zijn dit jaar ook een aantal evenementen uit de regio toegevoegd.

De evenementenkalender wordt in de week van 15 april huis-aan-huis in de gehele regio verspreid. De brochure valt bij iedereen in de bus, adressen met een Ja-Nee of Nee-Nee sticker uitgezonderd.

De welbekende evenementen staan natuurlijk weer op de kalender. Daarnaast zijn er een aantal nieuwe evenementen in de stad. Wat te denken van bijvoorbeeld Dordrecht Pride, dit evenement vindt in het weekend van 7 tot 9 juni plaats. Ook is er dit jaar de eerste 4 Havens Swim op 22 juni; een zwemwedstrijd in de havens van Dordrecht.

Er zijn ook enkele evenementen terug van weggeweest. Zo vindt de Indordt Pasar na een succesvolle editie in 2011 weer plaats. Dit jaar van 25 tot en met 27 augustus.  En Dordt op je Bord staat weer op de kalender in het weekend van 30 augustus t/m 1 september. Kortom er is weer voldoende te doen in Dordrecht dit jaar! Alle evenementen kunnen ook online op de website www.centrumdordrecht.nl bekeken worden.

Geïnteresseerden die de kalender niet in de brievenbus krijgen kunnen de evenementenkalender gratis afhalen bij intree Dordrecht I VVV (Spuiboulevard 99, te Dordrecht) of downloaden via deze link..

Terug naar het nieuwsoverzicht Print