Dordrecht presenteert zich tijdens vastgoedbeurs Provada

Op vrijdag 11 maart ondertekenden de wethouders Sleeking en Mos het officiële contract voor deelname aan de Provada 2016. Dordrecht presenteert zich dit jaar voor het eerst op deze vastgoedbeurs in de RAI (Amsterdam). Deze beurs is hét jaarlijkse ontmoetingspunt voor de vastgoedbranche waar tijdens drie beursdagen ontwikkelaars, beleggers, consultants, retailers, financiers, woningcorporaties, eindgebruikers en gemeenten elkaar treffen en zaken doen.

Op de Provada illustreert Dordrecht de potentie van de gehele stad vraagt daarbij bijzondere aandacht voor twee kansrijke gebieden: de Westelijke Dordtse Oever en Stadswerven. Dordrecht heeft veel te bieden en dat wil de gemeente tijdens deze vastgoedbeurs benadrukken.

The next step
Het thema van de Provada dit jaar is "the next step", gericht op het snel veranderende speelveld in de vastgoedsector, zowel vanuit de vraag van afnemers als aanbieders. Dordrecht heeft hiervoor een aantal passende oplossingen op de Stadswerven en Westelijk Dordtse Oever.

Interactieve presentatie

Het aanbod van Dordrecht wordt op een innovatieve en interactieve manier gepresenteerd aan de vastgoedbranche. De presentatie sluit aan op het vernieuwende en dynamische speelveld in de vastgoedsector. De Provada vindt dit jaar plaats van 7 tot en met 9 juni in de RAI te Amsterdam.

Dordrecht heeft veel te bieden

De deelname aan deze beurs past in bredere aanpak van de gemeente om ontwikkelaars, beleggers en andere partijen beter te informeren over de mogelijkheden die Dordrecht biedt en hen te verleiden om in Dordrecht te investeren. In aanloop naar de Provada worden ook een speciale vastgoed website en informatiemateriaal ontwikkeld.

Dordrecht Marketing werkt samen met de gemeente aan een goede invulling voor de beurs en promotie-materiaal.

Terug naar het nieuwsoverzicht Print