Een privé-concert door leden van het Concertgebouw Orkest ?

Het is waarschijnlijk de droom van vele liefhebbers van klassieke muziek: een privé-concert door  leden van het Concertgebouw Orkest. Een concert met vrienden en bekenden, of voor relaties, door musici die tot de allerbeste in de wereld behoren. Muziekstroom, één van de bespelers van het Energiehuis in Dordrecht, biedt nu de gelegenheid die droom werkelijkheid te laten worden.

Het kamermuziekgezelschap Camerata RCO bestaat uit leden van het Concertgebouw Orkest en is dit jaar Artist in Residence van Muziekstroom in het Energiehuis in Dordrecht. Het gezelschap geeft dit seizoen in  totaal zes concerten.  Daarnaast zijn er openbare repetities en masterclasses en vertellen de musici jonge talenten hoe je leven eruit ziet als je speelt in het Concertgebouworkest.

Op 25 januari a.s. speelt Camerata RCO o.l.v. de jonge Engelse dirigent Joolz Gale de 9e Symfonie van Mahler. Het orkest wil bij dat concert graag in een iets uitgebreidere samenstelling dan gebruikelijk  optreden en kwalitatief hoogwaardige opnames maken om het concert voor het nageslacht op CD vast te leggen.

Daarom zoeken Muziekstroom en Camerata RCO sponsoren om dit mogelijk te maken. Als tegenprestatie is Camerata RCO bereid een privé-concert te verzorgen, maar ook andere zaken zijn bespreekbaar.

Bent u een sponsor of kent u een sponsor die geïnteresseerd is in een zo'n privé-concert? Vraag dan meer informatie over de mogelijkheden om de uitvoering van Mahlers 9e op 25 januari in het Energiehuis in Dordrecht nog mooier te maken door het concert te ondersteunen.  Neem daarvoor contact op met Evelien Holster,   Muziekstroom@Tobe.nl of 06-20245382.

Terug naar het nieuwsoverzicht Print