Landelijke bijlage Dordt in Stoom door goede samenwerking

Voorpagina AD special Dordt in Stoom

Door een samenwerking tussen Dordrecht Marketing, de Stichting Dordt in Stoom en het AD is het mogelijk geweest om een bijlage te realiseren voor het evenement Dordt in Stoom. Op zaterdag 26 mei zal deze bijlage landelijk worden verspreid, het betreft een totale oplage van ongeveer 500.000 exemplaren.

Het AD is reeds jarenlang mediapartner van het evenement en heeft bij iedere editie van het evenement een bijlage gemaakt die werd verspreid via AD de Dordtenaar. Door een extra financiele bijdrage is het mogelijk geweest om dit jaar de krant landelijk uit te brengen.

Dordrecht Marketing heeft besloten om dit evenement te ondersteunen omdat het veel landelijke aandacht krijgt en tevens de mooiste plekken van de stad laat zien. Daarnaast biedt het medium, het AD, ook de mogelijkheid om aan te tonen wat de stad te bieden heeft en bovendien de evenementen van deze zomer bij een groot publiek bekend te maken.

Dordt in Stoom start op vrijdag 1 juni om 20.00 uur met de vlootschouw langs de kades in Dordrecht en duurt tot en met zondag 3 juni. Geïnteresseerden kunnen de bijlage ook ophalen bij intree Dordrecht | VVV, aan de Spuiboulevard 99 te Dordrecht.

Terug naar het nieuwsoverzicht Print