Merkatelier Sport geeft nieuwe inzichten

Sinds de introductie van het Merkboek Dordrecht (meer informatie hierover vindt u hier) organiseert Dordrecht Marketing regelmatig Merkateliers. Deze merkateliers "behandelen" specifieke gebieden of onderwerpen en hebben als doel om nieuwe marketinginzichten te krijgen en hierin éénduidig de merkidentiteit van Dordrecht uit te dragen.

Op donderdag 17 april is het merkatelier sport gehouden met medewerkers van het Sportbedrijf Dordrecht en experts op dit gebied. Het onderwerp omvat zowel de breedte- als de topsport.

De uitdaging voor Sport in Dordrecht zit met name in de veranderende structuur van verenigingen en het draagvlak en imago van topsport in Dordrecht. 

Op dit moment is (top)sport geen speerpunt in de citymarketing van Dordrecht maar wat deze dag zeker naar voren bracht zijn de mogelijkheden om momenten te gebruiken om Dordrecht te profileren tijdens Topsportevenementen en tevens meer betrokkendheid van de lokale bevolking en bedrijfsleven te genereren. 

Ook dit merkatelier zal worden verder uitgewerkt in de toekomst terug te vinden zijn op deze site onder de kop Merkboek>Merkateliers.

Indien u geïnteresseerd bent in een Merkboek Dordrecht dan kunt u deze opvragen via marketing@dordrecht.nl ovv van uw adresgegevens en bedrijfsnaam.

Terug naar het nieuwsoverzicht Print