NLstreets Awards: Stem op de Vriesestraat en Windsister Warehouse

Dordrecht heeft hoge ogen gegooid bij de jaarlijkse verkiezing van de NLstreets Awards. De Vriesestraat is genomineerd in de categorie leukste winkelstraat en Windsister Warehouse in de categorie leukste winkel. NLstreets organiseert deze verkiezing elk jaar om aandacht te vragen voor de positie van zelfstandige ondernemers en om te laten zien hoe leuk het is om juist bij hen te winkelen.

De ervaring bij NLstreets is dat mensen steeds meer hunkeren naar authenticiteit en de Nederlandse winkelstraten juist meer en meer op elkaar (gaan) lijken. De Vriesestraat is genomineerd omdat hier juist nog vele zelfstandige winkeliers met een uniek aanbod gevestigd zijn.

Windsister Warehouse, op de Voorstraat Noord, is natuurlijk een prachtig voorbeeld van een zelfstandige ondernemer met een uniek aanbod op het gebied van mode en interieur.

De Vriesestraat en Windsister Warehouse zitten bij de laatste 10 genomineerden, in deze fase mag het publiek meestemmen. Breng dus je stem en zorg dat deze mooie prijzen naar Dordrecht gaan. Stemmen kan tot 30 januari via http://www.nlstreets.nl/NL/award/2013/informatie/

 

Terug naar het nieuwsoverzicht Print