Vergaderen in Dordrecht op de kaart.

Proeverijen succesvol

Afgelopen vrijdag 9 mei stond de tweede proeverij van Dordrecht op de agenda. Het doel van de proeverijen is om evenementenbureaus en directiesecretaressen kennis te laten maken met de mogelijkheden die de vergaderstad Dordrecht en omgeving bieden. Op 19 maart j.l. was de eerste proeverij.

De proeverijen zijn een onderdeel van een campagne die tot doel hebben om de vergadermarkt onder de aandacht te brengen van een brede doelgroep, in samenwerking met ondernemers heeft Dordrecht Marketing in 2013 de campagne “Vergaderen in Dordrecht” opgestart.

De campagne omvat onder andere de website www.vergaderenindordrecht.nl, advertenties in vakblanden en deelname aan een aantal beurzen.

Tijdens die beurzen zijn geïnteresseerden (evenementenbureaus, (directie-)secretaresses en andere locatiebeslissers uitgenodigd om zich in te schrijven voor een Proeverij. Afgelopen vrijdag was de tweedee proeverij een feit.

Met de taxi, op de fiets, wandelend of met de boot werden 10 verschillende locaties “geshowd, letterlijk geproefd en aan den lijve ondervonden. De deelnemers aan de proeverijen, bijna 40 in totaal waren onder de indruk van de mogelijkheden. Kortom: We hebben er echt een nieuwe groep Ambassadeurs aan overgehouden en vervolgafspraken en bezoeken staan al gepland.

Wilt u meer weten over de vergaderlocaties en partnerprogramma’s in de stad? Kijk dan www.vergaderenindordrecht.nl of neem contact op via info@vergaderenindordrecht.nl.

Bent u een beslisser op het gebied van vergaderlocaties en u wilt mee op een proeverij meldt u dan aan via: info@vergaderenindordrecht.nl.

Terug naar het nieuwsoverzicht Print