Website DiEP maakt kans op Geschiedenis Online Prijs

De website van Erfgoedcentrum DiEP in Dordrecht is in de race voor de Geschiedenis Online Prijs 2012. Dé prijs voor de beste historische website van het afgelopen jaar. De winnaar van de Geschiedenis Online Prijs 2012 wordt gekozen door een vakjury. Daarnaast is er een Publieksprijs. DiEP roept dan ook iedereen op  uiterlijk 8 februari a.s. te stemmen op de website.

De Geschiedenis Online Prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de beste historische website van het afgelopen jaar. De prijs is in het leven geroepen om uiting te kunnen geven aan de waardering voor een goed toegankelijke historische website. Daarnaast willen de organisatoren met het uitreiken van deze prijs geschiedenis op internet stimuleren.

De winnaar van de Geschiedenis Online Prijs ontvangt het beeldje dat de geschiedenis op internet uitbeeldt, speciaal ontworpen door beeldend kunstenares Gonneke van Echten. Winnaar van de Geschiedenis Online Publieksprijs, de website die door het publiek is gekozen als favoriete historische website, ontvangt een geldprijs van € 2.500,-.

Wilt u DiEP helpen deze prijs in de wacht te slepen? Ga naar http://www.geschiedenisonlineprijs.nl/?url=www.erfgoedcentrumdiep.nl en breng uiterlijk 8 februari ook uw stem uit.

De Geschiedenis Online Prijs is een initiatief van Historisch Nieuwsblad, Archieven.nl en het Nationaal Archief.

Terug naar het nieuwsoverzicht Print