Brochures

DORDRECHT MAGGEZIEN
Ieder jaar wordt het Dordrecht Maggezien uitgebracht. In 2017 hebben we in het voorjaar nog een hardcopy editie van het Dordrecht Maggezien uitgebracht, die u hier kunt downloaden. In het najaar is gestart met een digitale editie die u kunt lezen op www.dordrechtmaggezien.nl. Iedere editie bevat een overzicht van de leukste evenementen, winkeltips, interviews en hotspots. 

Indien u de meest recente of juist oudere edities van het Dordrecht Maggezien wilt ontvangen, dan kunt u een mail sturen naar maggezien@dordrecht.nl.

EVENEMENTENKALENDER
Jaarlijks wordt aan het begin van het evenementenseizoen de Evenementenkalender huis-aan-huis verspreid in alle Drechtsteden. De brochure voor 2017 is hier te vinden.

SMAKEN VAN DORDRECHT BROCHURE
Dordrecht Marketing heeft een brochure uitgegeven met daarin een overzicht van de restaurants, eetcafés, lunchrooms en speciaalzaken in het centrum van Dordrecht. U kunt hier de online versie  van de brochure bekijken.

MONUMENTENGIDS
Voor het seizoen 2016/2017 is er net als voorgaande jaren een monumentengids uitgebracht. U kunt hier de online versie bekijken.

TOERISTISCHE STADSPLATTEGROND
Handige stadsplattegrond van het centrum van Dordrecht nodig? Klik hier voor de online versie. Hij is ook gratis af te halen bij intree Dordrecht I VVV aan de Spuiboulevard 99.

VVV BROCHURE
De VVV Dordrecht brengt jaarlijks een toeristische brochure uit met daarin alle relevante toeristische tips en informatie. De online versie van de brochure kunt u hier inzien.

Terug naar de vorige pagina Print